Van Veelen Laurens


Studies:

  • MSc. Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen¬†(Vrije Universiteit Brussel)

 

Werkervaring:

  • KHC Victory
  • Baseball en Softballacademy
  • City Pirates

 

Over mij:

Als master in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen studeerde ik in 2013 af aan de Vrije Universiteit Brussel. Na mijn opleiding besloot ik om mij nog verder te verdiepen in het vakdomein van fysieke begeleiding en revalidatie. Daarom volgde ik opleidingen bij de National Strength and Conditioning Association (NSCA), National Academy of Sports Medecine (NSAM) en EXOS.

Tijdens mijn studies liep ik onder andere stage bij de toemalige eerste klasse ploeg van K. Beerschot AC en een aantal internationale stages bij onder andere FIU Panthers (USA), Mike Boyle Strength and Conditioning (USA), U Conn Huskies (USA), DU Pioneers (USA), AF Falcons (USA).

Momenteel ben ik voornamelijk bezig met het performance/revalidatie programma bij SportsReform Center en begeleid ik tal van sporters, jeugdspelers en enkele ploegen.

 

Contact:

  • GSM nummer:
    • +32 (0) 486 / 10 12 74
  • E-mail:
    • laurens.vanveelen@sportsreform.be